Vårt erbjudande

Uppdraget som kongressbyrå kan vara precis hur omfattande eller begränsat som man önskar. Här ser du våra mest efterfrågade tjänster. Vi tror på dig som vill samla människor. Låta kunskap förflyttas och idéer födas. Inte ett möte i mängden utan tillsammans våga sträcka målsättningen lite längre.


Rådgivning

Rådgivning

Du har alltid tillgång till kvalificerad rådgivning under hela processen. Vi finns antingen på mejl eller telefon och skulle det behövas deltar vi även i arbetsmöten, som en sorts adjungerad projektledare.

Projektledning

Projektledning

För oss är handlngskraft och självständighet viktiga ledord. Det är många små och stora saker som ska hållas koll på och situationer som ska lösas, inte sällan ad hoc. Vi håller koll åt dig så du tryggt kan arbeta med mötets innehåll.

Urval

Urval

Vilka krav ska vi ställa på mötesanläggning och hotell? Vi hjälper dig se bakom tjusiga presentationer och kan ställa rätt sorts frågor för att hitta just den anläggning som passar bäst. Vi är helt objektiva  utan koppling till viss anläggning eller hotellkedja.

Kommunikation

Kommunikation

Vi har många verktyg för kommunikation. Mejlutskick, sms-påminnelser, responsiva hemsidor och mobilwebbar är bara några av de verktyg vi kan erbjuda. När mötet väl är slut hjälper vi dig gärna med en snygg och pedagogisk enkät till alla deltagare.

Ekonomi

Ekonomi

En konferens omsätter inte sällan stora belopp. Vi hjälper dig göra en pålitlig budget, och skapar en bra ekonomisk struktur där vi hanterar alla kostnader, fakturerar deltagaravgifter, ombesörjer kortbetalning och mycket annat. Allt fullt transparent.

Administration

Administration

Säker registrering och hantering enligt kraven i GDPR. Seminarielval, deltagaravgifter, hotellbokningar och mycket annat pedagogiskt och lättförstått av deltagarna. Bekräftelser med vändande epost där val framgår. Vi har koll på deltagare, specialkost, logilistor och mycket annat.

Commee AB - PCO (Professional Congress Organiser).
Vi hjälper dig skapa en helhet i planeringen av din nästa konferens.

Telefon 0703 - 42 21 38

Commee AB 2022 All rights reserved