Våra tjänster

Vårt erbjudande

Uppdraget som kongressbyrå kan vara precis hur omfattande eller begränsat som man önskar. Här ser du våra mest efterfrågade tjänster.

Projektledning


För oss är handlngskraft och självständighet viktiga ledord. Det är många små och stora saker som ska hållas koll på och situationer som ska lösas, inte sällan ad hoc.  Vi håller koll åt dig så du tryggt kan arbeta med mötets innehåll.

Kommunikation


Vi har många verktyg för kommunikation. Mejlutskick, sms-påminnelser, responsiva hemsidor och mobilwebbar är bara några av de verktyg vi kan erbjuda. När mötet väl är slut hjälper vi dig gärna med en snygg och pedagogisk enkät till alla deltagare.

Urval


Vilka krav ska vi ställa på mötesanläggning och hotell? Vi hjälper dig se bakom tjusiga presentationer och kan ställa rätt sorts frågor för att hitta just den anläggning som passar bäst. Vi är helt objektiva  utan koppling till viss anläggning eller hotellkedja.

Rådgivning


Du har alltid tillgång till kvalificerad rådgivning under hela processen. Vi finns antingen på mejl eller telefon och skulle det behövas deltar vi även i arbetsmöten, som en sorts adjungerad projektledare.


Ekonomi


En konferens omsätter inte sällan stora belopp. Vi hjälper dig göra en pålitlig budget, och skapar en bra ekonomisk struktur där vi hanterar alla kostnader, fakturerar deltagaravgifter, ombesörjer kortbetalning och mycket annat. Allt fullt transparent.


Adminstration


Vi erbjuder säker registrering med kryptering vilket betyder trygghet för personuppgifter. Vi är förberdda för de nya kraven i GDPR. I anmälan hanteras seminarielval, deltagaravgifter, hotellbokningar och mycket annat pedagogiskt och lättförstått av deltagarna. En bekräftelse skickas med vändande epost där val framgår. Utöver detta håller vi koll på all adminstration; skapar listor på deltagare, specialkost, logilistor och mycket annat .


On site


Vi finns på plats på din konferens så länge du och vi anser det meningsfullt.  Dagen innan stämmer vi av de sista detaljerna med anläggningarna och tar emot utställare. På själva konferensdagen har vi upprättat en registeringsdisk med namnbrickor och tillsammans med dig ser vi till att alla deltagare får ett varmt välkommen!


Sponsorer/utställare


Att erbjuda plats för sponsorer är ett bra sätt att hålla nere kostnaderna och kunna erbjuda lägre deltagaravgifter. Men sponsorerna förväntar sig en motprestation. På vilket sätt arbetar man bäst så att alla blir nöjda? Vi har lång och god erfarenhet, inte minst när det gäller det regelverk som omgärdar läkemedelsindustrin.


Commmee AB 2019 All rights reserved